line decor
  
line decor

 
 
 

   

“Pui de daci”

 

   SnagovDayCamp

  

 

Premiu special pentru merite deosebite la invatatura, sau, dimpotriva, prilej de a deprinde mai temeinic si a-si asuma sensul cuvantului “responsabilitate”, inperioada 24 -26 iunie (de vineri pana duminica), il invitam pe puiul tau in mini-tabara de copii “Pui de daci”.

 

Tabara se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 9-14 ani si cuprinde activitati interesante atat pentru fetite cat si pentru baieti.

 

Tabara se desfasoara la Snagov, in complexul Artha Park intr-o locatie minunata, unde ne jucam pe 7 hectare de teren, beneficiind, totodata, de bune conditii de igiena si de atenta supraveghere.

 

Mini-tabara este conceputa sa profitam la maximum de zilele de vara dinspre zori si pana-n seara :). Asta inseamna ca, in fiecare zi de vineri pana duminica, la orele 08.00, ne vei livra puiul tau in Piata Presei Libere de unde microbuzul (special inchiriat) incarcat de copilasi si de trainerii programului pleaca spre Snagov. In fiecare seara, la orele 21.00, vei veni sa-ti ridici puiul roshu in obraji, putin mai inalt, putin mai sociabil si putin mai intelept :) de la acelasi loc de intalnire.

 

Dat fiind sistemul “ambulator” :) de concepere al taberei, in conditii de forta majora, poti opta sa ni-l incredintezi pe puiul tau (care va afla ca-i si pui de dac) numai pentru o zi. Dar asta numai daca ne intersectam cu o nunta, un botez, o inmormantare (ma rog, un eveniment mioritic notabil), caci, altfel, vei vedea cu ochiul liber cum copilul tau creste-n trei zile cat alti-ntr-un an! :)

 

Programul costa 150 lei / zi sau 400 lei / toate trei zilele si include:

-transport dus-intors in fiecare zi

-masa de pranz si doua gustari - toate preparate proaspat si din ingrediente predominant organice (se poate opta pentru menu vegan si/sau raw)

-toate materialele si ustensilele folosite

-serviciile inalt calificate a doi psihologi-educatori specializati in lucru investigative si transformational cu copiii (incluzand atat copiii-prablema cat sip e cei supra-dotati). Caci pui de daci suntem cu totii :)

-toate programele si activitatile mentionate mai jos:

 

 

 

Program

 

Ziua 1

 

-Gimnastica de inviorare (ce urmareste totodata cunoasterea si constientizarea corpului, a atitudinilor si dinamicilor acestuia, corectarea schemelor defectuase)

 

-Grup ludic - Atelier de autocunoastere si relationare pe baza de joc (tehnici specifice psihologiei grupurilor)

 

-Sezatoare - Cercul increderii si al puterii - Batul cuvantului (sfatul tribului, discutii libere pe teme alese)

 

-Alegerea /gasirea animalului de putere

 

-Confectionarea unui obiect de putere si identitate, semn distinctiv, ancora in dezvoltarea personalitatii +dezvoltarea indemanarii si a abilitatilor practice (fiecare copil este invatat sa-si confectioneze un obiect propriu - bratara, colier, etc - care il reprezinta si care ii aminteste invataturile primite)

Ziua 2

 

-Vizitarea Manastirii Ghighiu si introducerea catorva informatii semnificative despre credinta dacilor si ortodoxie

 

-Gimnastica de inviorare (idem)

 

-Bodypainting (ne vopsim in “culorile tribului” o activitate distractiva care urmareste cresterea coeziunii grupului si totodata a increderii in sine a fiecarui membru)

 

-Sesiune de tobe - ritm si dans cu instrumente improvizate. Deschidere catre ritm si miscare pentru depasirea inhibitiilor negative si afirmarea de sine

 

-Dans cu animalul de putere. Gasirea si integrarea puterii interioare personificata in animalul de putere.

 

-Grup de dezvoltare personala (cum folosim abilitatile animalului de putere in societate)

 

-Invatam sa preparam hrana sanatoasa intr-un mod spiritual

 

Ziua 3

 

Gimnastica de inviorare (idem)

 

Sesiune deTobe (idem))

 

Treasure hunting

 

Foc de tabara

   

Programul taberei si activitatile desfasurate au ca scop dezvoltarea armonioasa a personalitatii copilului si inflorirea acestuia prin redescoperirea radacinilor si valorilor autentice ale propriei persoane, ale familiei din care provine, ale grupului de egali si ale culturii noastre. Pentru ca, pentru a putea rodi ai nevoie de radacini sanatoase.

Tot din radacini iti tragi seva si pentru a relationa optim cu alti oameni si alte culturi. Si pentru ca o dezvoltare armonioasa presupune cresterea si integrarea principalelor aspecte ale fiintei umane: fizic, emotional, mental, relational, valoric, spiritual.

 

Programul taberei are in vedere toate aceste planuri, iar echipa de tineri si haiosi specialisti aflata la dispozitia dumneavoastra urmareste si se ghideaza dupa acest principiu al “educatiei holistice”.

Trainerii programului sunt:

 

Ovidiu Jumanca

 

Radu ChivulescuNota bene:

 

Tribul nu foloseste arme si unelte de razboi si nu incurajeaza comportamentele agressive.

 

“Tribul”- matrice, nucleu al societatii in care devine vizibila structura si relatiile dintre membrii. Copilul poate invata intr-un mod ludic sa relationeze adecvat cu ceilalti membrii, sa isi descopere resursele interioare, abilitatile proprii si sa le manifeste optim la nivelul grupului.

 

Pentru orice informatii si lamuriri despre program, precum si pentru inscrierisunteti bineveniti sa luati legatura chiar cu trainerii programului la urmatoarele contacte:

 

Ovidiu Jumanca: 0746326909

Radu Chivulescu: 0726871857 
Activitati:

SacroGym

Dans creativ - Meditatii in miscare

ContactDansGym - Calea Dansului

Ateliere interactive

Artizanat

Tabere/Excursii/Pelerinaje

Grupuri pentru adolescenti

Hrana vie - Programe Nutritioniste

Biblioteca ambulanta

Articole

Prieteni si colaboratori