line decor
  
line decor

 
 
 

 

 Prieteni si colaboratori

 

   Preot Petru Munteanu, Parohia „Sfintii Arhangheli Mihail și Gavriil” - Savinesti, Neamt

                                             http://www.parohiasavinesti.ro/

 

   Organizatia Umanitara ”Hilfe fur Osteuropa” Todnau-Seelscheid

   Organzatia Umanitara ”Ursula Honeck” Piatra Neamt

 

Andreea Lazarescu, specialista in nutritie raw, ne da sfaturi despre un mod sanatos de viata si de hrana si prin minunatele ei retete ne imbie sa revenim la cochetul restaurant si magazin de produse bio-raw , binecunoscut deja sub numele de Casa Raw.z.

La Casa Raw.z, Asociatia Vivens, isi desfasoara marea majoritate a activitatilor, incepand de la cursurile de SacroGym(Yoga), Meditatii in miscare sau ContactDansGym, pana la Atelierele de Constelatii.

 Casa Raw.z se gaseste pe strada Elena Cuza, Nr. 8, iar mai multe despre activitatile ce se desfasoara aici, cat si despre modul de viata raw-vegan, puteti gasi pe blogul Andreei: http://bucuriebunastarehrisca.blogspot.com/

 

 

 ***

 

La Sfantu Gheorghe, intr-un peisaj mirific, se afla complexul de vile Green Village. Daca iti doresti o vacanta de relaxare sau dimpotriva o vacanta plina de dinamism, Green Village imbie placut mai multe activitati specifice oricarui tip de vacanta dorit. Poti beneficia de un tratament spa, care implica masaj cu roci vulcanice calde si uleiuri pretioase , masaj CHI NEI TSANG, sedinte de meditatie si relaxare, exercitii de respiratie in aer liber sau sedinte de yoga, precum si programe de nutritie personalizate, sau, daca esti o fire mai activa, poti explora Delta Dunarii cu barca, merge la pescuit sau te poti  plimba cu caiacul, sau de ce nu, poti cauta misterele Deltei intr-un raid cu bicileta.

In aceasta vara, Ovidiu Jumanca se afla in tabara de la Green Village, ca si instructor de yoga, indrumator de meditatii si conducator de exercitii de relaxare.

Mai multe detalii: http://www.greenvillage.ro/home_ro

 

***

 

 

 Le Club, este un club de intretinere, care detine pe langa o sala de fitness dotata cu aparatura pentru mai multe tipuri de exercitii, si o piscina, precum si sauna. Printre programele lor se gaseste  si un curs de yoga, care contine exercitii in posturile acestei discipline, tehnici de meditatie si constientizare si exercitii de respiratie.

Acest curs este tinut de Ovidiu Jumanca.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 
Activitati:

SacroGym

Dans creativ - Meditatii in miscare

ContactDansGym - Calea Dansului

Ateliere interactive


Artizanat

Tabere/Excursii/Pelerinaje

Grupuri pentru adolescenti

Hrana vie - Programe Nutritioniste

Biblioteca ambulanta

Articole

Prieteni si colaboratori