line decor
  
line decor

 
 
 

   

Radu Chivulescu

 

 

Chivulescu Radu este membru al asociatiei Vivens, in cadrul careia conduce atelierul ContactDansGym  si este in formare ca instructor sacrogym, yoga.

 

In prezent, Radu lucreaza in domeniul educatiei complementare si urmeaza cursurile masterului de "Psihodiagnoza, psihoterapie experientiala unificatoare (PEU) si dezvoltare personala" in cadrul Facultatii de Psihologie si Stintele Educatiei din Bucuresti.

 

  Este absolvent si licentiat al Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei din  Bucuresti si absolvent al Facultatii de Sociologie si Stiinte Sociale.

 

 A participat la numeroase workshopuri, seminarii si grupuri de dezvoltare personala in diferite abordari: experientiale, meditatii dinamice, contact improvization. A urmat un curs de tehnici posturale cu durata de trei ani si jumatate.

 

Indrageste interactiunea de tip contact improvization, considera ca aceasta il invata sa fie mai prezent in corpul lui si in relatiile cu ceilalti. Interesul sau pentru hatha yoga dureaza inca din perioada liceului. 
 

 

 

Contact:

radu.chivulescu@vivens.ro