line decor
  
line decor

 
 
 

   

 

Dans creativ - Meditatii in miscare

 

- Meditatii dinamice -

 

 

 

    Meditatiile in miscare sunt o excelenta metoda de deblocare a energiilor noastre, de regasire a pulsului autentic al vietii, a pasilor si ritmurilor proprii.

  Viata inseamna miscare; e ceea ce te invata meditatia dinamica, sa curgi odata cu viata , sa te unesti cu suvoiul ei, in bucurie ca si in durere, in tristete ca si in extaz.

  Meditatiile in miscare sunt totodata o modalitate de defulare, de debarasare a tuturor reziduurilor si toxinelor emotionale, de constientizare, de dislocare si dizolvare a pattern-urilor defectuase si ale conditionarilor ce ne ingusteaza perceptia realitatii si sugruma bucuria de a trai; de stergere a cenusiului din vietile noastre si reizbucnirea curcubeului si luminii.

    Proces de catharsis si sublimare, de vindecare a ranilor sufletesti.

   Tehnica de  explorare si manifestare a potentialului ascuns al fiintei umane, prilej de regasire, de exprimare, de  eliberare a fortei creatoare si ludicului in noi.

   Mod de descoperire si traire a linistii din adancul nostru;  acea pace, acel "sentiment oceanic" al fiintei noastre,  ce apare dupa ce ne-am contopit si consumat valurile existentei.

   "Viata se danseaza!“ par sa ne invete mai-nainte de toate meditatiile dinamice. Fiecare om , fiecare suflet este un cantec si un dans irepetabil, de o valoare inestimabila, de o uimitoare frumusete.

      Meditatiile in miscare iti soptesc parca: vino si descopera cantecul si dansul sufletului tau, lasa-te apoi purtat in muzica tainica a universului, in dansul mistic al creatiei ce celebreaza Viata si pe Creatorul sau!

                                                                                ***

      Ca modalitate de lucru, mediatiile in miscare, presupun tehnici aparte de respiratie - de constientizare si deblocare in plan fizic si subtil a energiilor noastre, miscari ale corpului, modalitati chatartice, dans-creativ, invatarea exprimarii libere a emotiilor si continuturilor psihice, practici de trezire si aducere in prezent.

 

   Antrenamentele sunt sustinute de Ovidiu Jumanca

           Pe perioada verii antrenamentele sunt sustinute de Radu Chivulescu .

 
Detalii: Contact

 


 
Activitati:

SacroGym

Dans creativ - Meditatii in miscare

ContactDansGym - Calea Dansului

Ateliere interactive

Artizanat

Tabere/Excursii/Pelerinaje

Grupuri pentru adolescenti

Hrana vie - Programe Nutritioniste

Biblioteca ambulanta

Articole

Prieteni si colaboratori