line decor
  
line decor

 
 
 

   

Ionut Mladin

 

Ionut Mladin urmeaza in prezent o formare in Terapie comportamental cognitiva si este profesor educator la Centrul pentru educatie incluziva Paul Popescu Neveanu, in Timisoara. Aici desfasoara activitati de consolidare, de formare a autonomiei, de socializare, ludice, culturale si de cunoastere, de pregatire pentru viata, terapii cognitive de suport si intocmirea planificarilor.

Are o experienta de opt ani ca profesor de Stiinte socio-umane (a predat filosofie, psihologie generala si psihologia muncii, logica, economie,educatie civica, educatie antreprenoriala, educatie pentru viata de adult), in intocmirea documentatiei specifice (planificari, programe) si in colaborarea cu parintii. A participat la programe de  perfectionare.

Timp de doi ani a fost responsabil de catedra de Stiinte socio-umane din cadrul Fundatiei Universitare Millenium.  Aici a coordonat activitatile grupului de profesori din cadrul catedrei de discipline socio-umane si a fost membru in cadrul Comisiei Metodice de Calitate.

Este licentiat in filosofie si in psihologie, absolvent al Universitatii de Vest, Timisoara. In 2008 a obtinut masterul in Psihologie Clinica, in cadrul aceleiasi institutii.

In perioada 2000-2001 a urmat o formare in "Consiliere si Orientare", Dezbateri, in cadrul proiectului Educatia 2000+.  A participat la stagiul de formare "Problema cuplului si a familiei in societatea moderna, evaluare si interventie psihoterapeutica".  In anul 2007 a inceput formarea in Consiliere si Orientare.

A urmat stagiul de formare "Elemente de psihopatologie - tipologie, evaluare si interventie adleriana".

 

Contact:

ionut.mladin@vivens.ro