line decor
  
line decor

 
 
 
 

   

Augusta Jumanca

 

Augusta Jumanca a absolvit in 1971 Institutul Politehnic din Timisoara, Facultatea de Chimie Industriala. In prezent urmeaza cursurile Institutului Eurocor din Bucuresti cu specializarea ghid de turism. 

Din 1994 este vicepresedintele Forumului Democrat German Piatra Neamt si din anul 2000 este membru fondator si vicepresedinte al Asociatiei Umanitare "Ursula  Honeck" Piatra Neamt. Este membru de onoare al Organizatiei Hilfe Fur Osteuropa Todtnau-Seelscheid e.V.

Activitatile sale umanitare includ documentarea si propunerea de burse  unor copii de gradinita si elevi care au o situatie sociala precara ( la ora actuala exista 50 de bursieri romani care primesc lunar bursa donata de persoane din Germania); precum si donatii de medicamente, aparate, articole de uz spitalicesc si de recuperare neuro-motorie, la spitale, case de batrani, aziluri si persoanelor in varsta sau cu dizabilitati.

Organizeaza actiuni de sprijin pentru persoanele de varsta a treia cu venit foarte mic, cu materiale igienico-sanitare, si de ingrijire, cu aparatura electrocasnica,  alimente, lenjerie, articole de imbracaminte si incaltaminte, etc. De asemenea, sustine crese, gradinite si scoli cu materiale de curatenie si intretinere, cu articole de uz scolar pentru copii cu posibilitati financiare reduse.

 

Contact:

augusta.jumanca@vivens.ro

'